EDELSTENEN & PARELS

In onze winkel hebben wij een grote collectie natuurlijke edelstenen en parels. Het is altijd mogelijk om een sieraad te laten maken, in onze specifieke stijl, met edelstenen die u zelf heeft uitgekozen uit onze collectie.

De edelstenen die wij gebruiken zijn natuurlijke edelstenen, niet verhit, met een hoge kwaliteit. We kopen ze bij betrouwbare leveranciers zoals bijvoorbeeld Zylana.

Ook als u een sieraad heeft gezien in onze collectie, maar u wilt liever een andere edelsteen, dan is het altijd mogelijk een nieuw sieraad te maken met een edelsteen die u bij ons heeft uitgezocht.

Dat is ook mogelijk met parels. De parels in onze collectie hebben hun natuurlijke kleur, zijn dus niet geverfd. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en met uitzonderlijk mooi luster. Van Tahiti parels, Zuidzee, Akoya, Edison, traditioneel zoetwater tot Keshi parels, we hebben een grote keuze.

Hebben wij een edelsteen of parel niet in onze collectie, dan kunnen wij altijd samen met onze leveranciers kijken of we deze voor u kunnen vinden. Zo hebben wij vaker in overleg prachtige colliers samengesteld met bijpassende parels voor bijvoorbeeld oorbellen. Voorbeelden zijn te vinden bij werk in opdracht.

Ook werken we samen met een zeer ervaren diamantair. Daar komen al onze Hearts & Arrows geslepen diamanten vandaan en alle andere diamanten die wij in onze sieraden verwerken. Bent u op zoek naar een diamant voor een bijzondere gelegenheid dan bent u bij ons van harte welkom.

© 2013 - 2024 Hoogenboom & Bogers fine jewellery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel