Algemene Voorwaarden.

1) Bestellen:
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. U krijgt een bericht wanneer uw bestelling is verstuurd.

2) Betalen:
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, door middel van Ideal, PayPal, creditcard of overschrijving. Wanneer u uw bestelling afhaalt in de winkel kunt u contant, met PIN betalen of met creditcard betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Aan betaling via PayPal en creditcard in de online shop is een limiet verbonden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

3) Verzenden:
Binnen Nederland wordt uw bestelling aangetekend verzonden. Boven de €750 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Natuurlijk kunt u ook uw bestelling ophalen in de winkel.
Voor verzending naar een land dat niet in het keuzemenu voorkomt, gelieve eerst contact op te nemen met Hoogenboom & Bogers fine jewellery.

4) Levertijden:
De levertijd kan per artikel verschillen. Sieraden die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien de sieraden op maat gemaakt moeten worden hebben deze een langere levertijd. Wij stellen u op de hoogte van de levertijd.

5) Annuleren:
Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail of telefonisch (nummer 030-2293815). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden.

6) Ruilen of retourneren:
De sieraden worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via info[at]hoogenboombogers.com
De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Stuur het pakket aangetekend met de bijbehorende factuur naar: H.Hoogenboom, Vinkenlaan 2B, 3722 AJ, Bilthoven (vermeld GEEN woorden als edelsmid, juwelier, goudsmid of sieraden of fine jewellery in het adres of op de verpakking). U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 14 dagen na retourneren.

7) Disclaimer:
Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Hoogenboom & Bogers fine jewellery doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.


Hoogenboom & Bogers fine jewellery
Vinkenlaan 2B
3722 AJ Bilthoven
Telefoon: 030-2293815
E-mail: info[at]hoogenboombogers.com

K.v.K: 363563355
BTW id: NL855293482B01

Openingstijden winkel: dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 - 17.30 uur.
Wij werken het liefst op afspraak.
U kunt een afspraak maken door te bellen op nummer 030-2293815 of ons te mailen op info(at)hoogenboombogers.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2024 Hoogenboom & Bogers fine jewellery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel